Huiluuruppeemat

Maaningan Huiluuruppeemilla huilataan!
Huiluuruppeemat-tapahtumaviikonloppu kerää Maaningalle noin 3000 kävijää. Huiluuruppeemat on kesätapahtuma, joka kokoaa yhteen toimijoita tarjoten kesäistä koettavaa ja nähtävää ympäri Maaninkaa. Huiluuruppeemat koostuu monista paikallisten tekemistä perinteisistä tapahtumista.
Kesän 2018 tapahtumassa lauantain jo perinteeksi muodostuneet ohjelmallisen
markkinatorin lisäksi oli mm. taidenäyttely, Kuha-Kalle ja Kuha-Kaisa uistelukilpailut, Haatalan
karaoketanssit, nuorisomusiikkitapahtuma, Maaningan viihdekuoron juhlakonsertit sekä Ahkiolahden kanavamarkkinat.
Kesän 2019 tapahtuman ohjelma julkaistaan kesäkuussa.
Tapahtumia järjestämässä on tänäkin vuonna mukana useita paikallisia yrittäjiä, yhdistyksiä ja muita toimijoita. Tapahtuman koordinoi Maaningan Pitäjäraati. Tervetuloa!

Myyntipaikkavaraukset La 13.7. klo 10-14.30 ohjelmalliseen markkinatoriin 044 748 8257
Yrittäjä, haluatko mainoksesi Maaningan kesälehteen 2019?
Huiluuruppeemat ohjelma julkaistaan Maaningan kesälehden 2019 mukana,
lehteen myydään mainospaikkoja rajoitettu määrä. Tarvittaessa valmistamme mainoksen
puolestasi, ota yhteyttä Minna 040 715 7188